Provozuje:
Juris Real Estate

CTR group startuje výstavbu rezidenčního projektu na Praze 3.

Společnost CTR group obdržela stavební povolení pro projekt 26 bytů na Praze 3 s názvem Panorama Pražačka. Stavební práce budou zahájeny v nejbližších dnech. Dokončení výstavby je plánováno na léto 2017.

CTR group startuje výstavbu rezidenčního projektu na Praze 3.

autor. JURIS REAL

Společnost CTR group obdržela stavební povolení pro projekt 26 bytů na Praze 3 s názvem Panorama Pražačka. Stavební práce budou zahájeny v nejbližších dnech. Dokončení výstavby je plánováno na léto 2017.

Že se bydlení v širším centru města a zároveň v přírodě vylučuje? Ne tak u projektu Panorama Pražačka, na který získala společnost CTR group pravomocné stavební povolení. Jedná se o komorní bytový dům situovaný v ulici Kunešova na samém okraji rozlehlého parku Pražačka.

V bezprostřední blízkosti projektu se nachází Sportovní a rekreační areál Pražačka, který kromě množství hřišť nabízí i krytý plavecký bazén a venkovní koupaliště.

Zároveň ale hlavní žižkovská dopravní tepna, ulice Koněvova, je vzdálena jen několik bloků. Do centra Prahy se tak pohodlně dostanete autem či MHD do 15 minut.

„Chceme stavět byty jen v těch nejlepších lokalitách v centrech, případně širších centrech měst. Tedy v lokalitách s rozvinutou infrastrukturou a kompletní občanskou vybaveností. Příkladem takové lokality je právě Pražačka,“ přibližuje filosofii výběru pozemků Ján Horváth, CEO pro oblast Real Estate skupiny CTR group.

Projekt se nachází na horním okraji parku Pražačka, který se odtud začíná svažovat. Z bytů se tak naskytne nádherný výhled buď do zeleně parku, anebo na panorama Prahy včetně Pražského hradu v případě bytů ve vyšších podlažích.

„Projekt je určen převážně aktivním lidem, kteří potřebují být blízko centru města, ale zároveň uvítají klid a možnost odpočinku po náročném pracovním dni. Toto všechno Panorama Pražačka nabízí. V projektu je pouze 26 bytů a lokalita je navíc koncová, neprůjezdná, takže tam zajíždějí jen rezidenti,“ uzavírá Ján Horváth.

Projekt Panorama Pražačka obsahuje celkem 26 bytů v dispozicích 1+kk – 4+kk. Samozřejmostí je i dostatek parkovacích míst v podzemních garážích v počtu 48. Byty budou vybaveny ve vysokém standardu, jako jsou např. velkoformátové obklady a dlažby, francouzská okna z dřevěných europrofilů, podlahové vytápění v celém bytě nebo předokenní žaluzie. Stavba bude splňovat energetickou náročnost kategorie B. Generálním dodavatelem stavby je společnost PSJ, a.s.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Luxusní byt slavného návrháře se prodal za 253 mil. korun.

Pařížský byt zesnulého módního návrháře Karla Lagerfelda se prodal za deset milionů eur (253 milionů korun). Více»

Na památkách po celé České republice začíná hlavní turistická sezona.

Na státních památkách dnes začíná hlavní turistická sezona. Tradiční termín otevření památek se letos z 1. dubna posunul kvůli Velikonocům. Více»

Investor, který vstoupí do Vít. sléváren, by měl být znám za několik týdnů.

Jméno investora, který by měl do ostravské společnosti Vítkovické slévárny vstoupit jako její nový vlastník, by mělo být známo do několika týdnů. ČTK a MF Dnes to řekl insolvenční správce Jan Mašek ze společnosti AZAM - insolvence. Více»

Společnost PlaneStation musí vyklidit vojenské letiště Líně.

Krajský soud v Plzni rozhodl, že firma PlaneStation musí do dvou měsíců od obdržení rozsudku vyklidit záložní vojenské letiště Líně. Nájemce, který letiště od roku 2000 provozuje, včera uvedl, že se ještě dovolá k Nejvyššímu soudu. Více»

Útlum uhelných elektráren dodávky neohrozí.

Výrazně však zdraží energie. Více»

Všechny články a aktuality »»