Provozuje:
Juris Real Estate

ČSOB a Era snižují úrokové sazby půjček.

Navíc nabízí druhou polovinu půjčky bez úroků.

ČSOB a Era snižují úrokové sazby půjček.

autor. JURIS REAL

Navíc nabízí druhou polovinu půjčky bez úroků.

Půjčka je jednou z možností, jak financovat rekonstrukci koupelny, jak si koupit auto, motorku či vybavení domácnosti nebo si třeba splnit cestovatelský sen. Její průměrná výše u klientů ČSOB a Ery činí 136 tisíc korun a průměrná měsíční splátka je přes 3 000 korun. Banka klientům ČSOB i Ery přináší akční nabídku v podobě snížených úrokových sazeb u úvěrů na bydlení již od 4,9 % a pro neúčelové půjčky a konsolidace zároveň benefit 0% úrok v druhé polovině splácení.

Půjčku si podle údajů ČSOB berou častěji muži než ženy, a to v poměru 54:46%. „Pokud se podíváme na klienty ČSOB a Ery, pak průměrný klient ČSOB s půjčkou je asi o tři roky mladší než klient Ery, jeho půjčka je o necelých 20 tisíc korun vyšší a měsíční splátka o přibližně 440 korun vyšší,“ říká Richard Kotrlík, manažer útvaru Bydlení a úvěry ČSOB a Ery.

V posledních letech se hodně žádaným produktem stává refinancování neboli konsolidace. „V ČSOB i Eře během posledního roku zájem o tento typ půjček vzrostl o 30 %. Díky tomuto produktu si klienti mohou převést své stávající úvěry do ČSOB, získat aktuální výhody a ve finále splácet menší splátku než měli doposud,“ dodává Richard Kotrlík.

Akční nabídka platná od 23. března do konce června

Klienti ČSOB a Ery mohou v době kampaně využít snížených úrokových sazeb u všech typů půjček a také 0% úrok v druhé polovině splácení. Přepočtená sazba po započtení 0% úroku v druhé polovině splácení bude u neúčelové půjčky a konsolidace již od 7,9 % ročně. V době kampaně budou navíc půjčky bez poplatku za poskytnutí a správu a také bez poplatku za předčasnou či mimořádnou splátku. Zároveň má klient možnost si kdykoliv v průběhu splácení svou splátku snížit či zvýšit nebo provést mimořádnou splátku. Pokud doba splácení zůstane nejméně 3 roky, pak má stále na benefit 0% úroku nárok. Akce se týká jak neúčelových půjček, tak půjček na konsolidaci úvěrů se splatností 3 a více let. Až do 600 000 korun je možné půjčku získat bez zajištění a složitého papírování.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Luxusní byt slavného návrháře se prodal za 253 mil. korun.

Pařížský byt zesnulého módního návrháře Karla Lagerfelda se prodal za deset milionů eur (253 milionů korun). Více»

Na památkách po celé České republice začíná hlavní turistická sezona.

Na státních památkách dnes začíná hlavní turistická sezona. Tradiční termín otevření památek se letos z 1. dubna posunul kvůli Velikonocům. Více»

Investor, který vstoupí do Vít. sléváren, by měl být znám za několik týdnů.

Jméno investora, který by měl do ostravské společnosti Vítkovické slévárny vstoupit jako její nový vlastník, by mělo být známo do několika týdnů. ČTK a MF Dnes to řekl insolvenční správce Jan Mašek ze společnosti AZAM - insolvence. Více»

Společnost PlaneStation musí vyklidit vojenské letiště Líně.

Krajský soud v Plzni rozhodl, že firma PlaneStation musí do dvou měsíců od obdržení rozsudku vyklidit záložní vojenské letiště Líně. Nájemce, který letiště od roku 2000 provozuje, včera uvedl, že se ještě dovolá k Nejvyššímu soudu. Více»

Útlum uhelných elektráren dodávky neohrozí.

Výrazně však zdraží energie. Více»

Všechny články a aktuality »»