Provozuje:
Juris Real Estate

CENTRAL GROUP zahajuje prodej poslední etapy prodejně nejl. projektu historie.

Ideální byty pro mladé rodiny nabízí navíc nově s dotovanou hypotékou.

CENTRAL GROUP zahajuje prodej poslední etapy prodejně nejl. projektu historie.

autor. JURIS REAL

Ideální byty pro mladé rodiny nabízí navíc nově s dotovanou hypotékou.

Největší český rezidenční developer a investor CENTRAL GROUP dnes zahájil prodej poslední etapy bytového areálu Javorová čtvrť v Praze 10 – Horních Měcholupech. Ten je prodejně nejúspěšnějším bytovým projektem novodobé české historie, za pouhé dva roky zde bylo prodáno téměř 500 bytů. Poslední etapa nabízí dalších celkem 375 jednotek a bude dokončena v závěru příštího roku. Třetí etapa projektu Javorová čtvrť sestává ze čtyř bytových domů a nabízí celkem 375 bytů o dispozicích 1+kk až 4+kk. Ceny nového bydlení od CENTRAL GROUP zde začínají na 25.700 Kč za metr čtvereční včetně DPH, průměrná cena všech bytů v projektu pak dosahuje 38.400 Kč za metr čtvereční včetně DPH. To je o 35 % méně, než činí aktuální cenový průměr nových i starých bytů v celé Praze (podle statistik serveru Realitymix.cz).

Konečné ceny bytů ALL INCLUSIVE včetně DPH, příslušenství a ve vysokém standardu provedení KOMFORT pak začínají na 1,3 mil. Kč za 1+kk a na 2,2 milionu korun za 2+kk. Ceny obytných ateliérů 1+kk pak startují již na 1,2 milionu korun a ateliérů 2+kk na 1,7 mil. Kč včetně DPH. Přes 80 procent všech jednotek v poslední etapě projektu Javorová čtvrť je malometrážních o dispozicích 1+kk a 2+kk. Jedná se tedy o ideální a cenově dostupné bydlení především pro mladé singles a páry, případně jako skvělá investice pro realitní investory za účelem pronájmu. Zejména na ně proto plánuje společnost CENTRAL GROUP cílit. „Kromě bezkonkurenční ceny nových bytů v celé Praze jsme ve spolupráci s Hypoteční bankou vyvinuli pro zájemce o nové bydlení unikátní produkt. Tím je DOTOVANÁ HYPOTÉKA CENTRAL GROUP s garantovanou úrokovou sazbou ve výši pouze 2,19 % ročně. Věříme, že díky spojení nízkých úroků s nízkými cenami zvýšíme dostupnost vlastnického bydlení v Praze pro mladou generaci a zároveň vytvoříme atraktivní produkt pro realitní investory. Naším cílem je prodat zhruba polovinu celé poslední etapy ještě do konce letošního roku,“ říká Dušan Kunovský, šéf společnosti CENTRAL GROUP.

Bytový areál Javorová čtvrť se dostal do obecného povědomí okamžitě poté, co společnost CENTRAL GROUP začala prodávat jeho první etapu na podzim roku 2012. Nabídka mnoha bytů za ceny pod hranicí 1 milionu korun tehdy v Praze doslova zahájila cenovou revoluci. „Díky bezkonkurenčním cenám se během pouhých dvou let Javorová čtvrť stala jednoznačně nejprodávanějším rezidenčním projektem novodobé české historie. Dokazují to čísla – za pouhé dva roky jsme v této lokalitě reálně prodali téměř 500 bytů, což se nikomu jinému na jednom místě v tak krátkém čase nepodařilo. Vzpomínám si, že jsme museli pracovat s pořadníky, kdy na jeden byt bylo až pět zájemců,“ připomíná Dušan Kunovský. Přesně po dvou letech společnost zahajuje prodej již třetí, poslední etapy v této lokalitě. Ta navazuje na již dokončenou a téměř vyprodanou první fázi s 304 jednotkami a na druhou etapu s 264 byty, které budou dokončeny v prosinci letošního roku. Celkem tedy v Horních Měcholupech během pouhých tří let vznikne téměř 950 bytů, což činí z lokality největší a nejrychleji se rozvíjející developerský projekt v celé Praze.

Generálními dodavateli stavby byly vybrány společnosti GEMO Olomouc a MOTA-ENGIL, které již pro CENTRAL GROUP v minulosti několikrát stavěly. Dokončení celého bytového areálu je naplánováno na čtvrté čtvrtletí příštího roku.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

MMF zhoršil odhad růstu tuzemské ekonomiky na 0,7 procenta.

Hrubý domácí produkt České republiky se v letošním roce zvýší o 0,7 procenta po loňském poklesu o 0,4 procenta. Předpověděl to ve svém jarním výhledu pro světovou ekonomiku Mezinárodní měnový fond. Více»

Zkrácení doby oddlužení na tři roky čeká v Poslanecké sněmovně schvalování.

Zkrácení doby oddlužení z nynějších pěti let na tři roky pro všechny dlužníky čeká ve Sněmovně závěrečné schvalování. Ve hře jsou po včerejším druhém čtení různá zpřísnění vládní novely. Více»

U metra na Čerňáku začala výstavba polyfunkčního domu za 630 mil. Kč.

U stanice pražského metra B Černý Most v Praze 14 má do dvou let vzniknout nový polyfunkční dům s byty pro dostupné bydlení, restaurací, knihovnou nebo informačním centrem radnice. Více»

Skanska spouští prodej nových bytů.

Skanska spouští prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena ve Vysočanech. Více»

Výkonný výbor FAČR se má dnes zabývat výstavbou nového stadionu na Strahově.

Po dnešním jednání výkonného výboru Fotbalové asociace České republiky by mělo být jasněji o osudu areálu na Strahově. Více»

Všechny články a aktuality »»