Provozuje:
Juris Real Estate

CENTRAL GROUP startuje prodej poslední etapy Residence Garden Towers v centru.

Letos developer prodal již skoro 300 nových bytů.

CENTRAL GROUP startuje prodej poslední etapy Residence Garden Towers v centru.

autor. JURIS REAL

Letos developer prodal již skoro 300 nových bytů.

Největší český rezidenční developer a investor CENTRAL GROUP zahájil prodej již poslední etapy projektu Residence Garden Towers v Praze 3 na Žižkově. V tomto prodejně nejúspěšnějším projektu v centru Prahy v novodobé české historii je tak k dispozici již kompletní nabídka všech jednotek, a to s více než pololetním předstihem oproti původnímu plánu. Termín dokončení projektu, jehož první etapu CENTRAL GROUP uvedl v září loňského roku, je totiž až v červnu 2016. Přesto je v Residenci Garden Towers z celkového počtu zhruba 630 bytů, které dohromady zamíří do volného prodeje, přesně rok a čtvrt před dokončením prodáno již bezmála 200 jednotek. Tedy zhruba třetina.

„Již během prvního měsíce prodeje jsme na Žižkově prodali více než 100 bytů. I když jsme ceny záměrně nastavili o 20 % níže, než činil cenový průměr nových i starších bytů ve srovnatelných lokalitách širšího centra města, tak obrovský zájem jsme nečekali. Další etapu jsme proto pouštěli do prodeje se čtvrtletním předstihem oproti plánu a dnes, půl roku po zahájení prodeje, máme prodáno již dvě stovky bytů. Třetí etapu, která je poslední, proto uvádíme do prodeje dokonce o půl roku dříve, než jsme původně plánovali,“ pochvaluje si vynikající prodejnost Dušan Kunovský, šéf CENTRAL GROUP. Po doplnění nabídky bytů v Residenci Garden Towers o poslední etapu začínají ceny ALL INCLUSIVE včetně DPH, příslušenství a luxusního standardu provedení REZIDENCE již na 41.300 Kč za metr čtvereční. To znamená, že jednotky o dispozici 1+kk pořídí zájemci od 2,1 milionu Kč, ceny 2+kk startují na 2,8 mil. Kč, dispozice 3+kk jsou k mání od 4,9 mil. Kč a ceny bytů 4+kk začínají na 6,1 milionu korun.

CENTRAL GROUP prodal za letošní první kvartál již téměř 300 bytů

Nejen díky prodejnímu úspěchu Residence Garden Towers, ale i dalších projektů v čele s Horními Měcholupy a Letňany, dosahuje CENTRAL GROUP v letošním roce zatím nejrychlejší prodejnosti a zcela se tak vzdaluje ostatním pražským developerům. Za první čtvrtletí letošního roku prodala společnost ve svých bytových projektech již 281 bytů. Nejedná se přitom o podpisy rezervací na „vzdušné zámky“ s nejasným termínem dokončení, které existují jen na papíře a v představách daného developera. Naopak, jde výhradně o byty ve výstavbě nebo již dokončené a připravené k okamžitému nastěhování. „Prodejní výsledky potvrzují trend posledních zhruba 9 měsíců, kterým je nejen neustálý hlad po cenově dostupných bytech v okrajových lokalitách, ale i návrat části kupujících zpět do centra Prahy. Nové bydlení zde tak přestává být výsadou jen pro bohaté a díky přetrvávajícím rekordně nízkým úrokům hypoték si nový byt v centru může dovolit i domácnost s průměrnými příjmy. Proto je naším cílem uvést ještě v letošním roce na trh několik dalších projektů v širším centru města,“ vysvětluje Dušan Kunovský.

Již na podzim proto CENTRAL GROUP zařadí do své nabídky úplně nové projekty se stovkami bytů například na Břevnově, v Holešovicích nebo na Smíchově.

Residence Garden Towers: Luxusní bydlení a služby pro rezidenty za dostupné ceny

Projekt Residence Garden Towers nabízí luxusní bydlení v centru Prahy za dostupné ceny. Nachází se přímo naproti parku Parukářka, v kompletně občansky vybavené lokalitě se spoustou zeleně v okolí domu a s nádherným výhledem na Pražský hrad z mnoha bytů. Dopravní dostupnost centra Prahy je jen 8 minut tramvají na Václavské náměstí, v docházkové vzdálenosti se nachází stanice metra a obchodní a zábavní centrum Atrium Flora. Nejen cenami bytů a vynikající dopravní dostupností je tento projekt unikátní. Současné konvenční nabídce na trhu se vymyká i novým přístupem k bydlení s důrazem na komfort a bezpečí. Všichni obyvatelé domu budou moci využívat služeb centrální recepce, která jim bude nonstop k dispozici a zajistí i dohled nad bezpečností prostřednictvím kamerového systému. Co je však důležité, tento nadstandardní servis s akcentem na bezpečnost nebude vůbec drahý. Například u jedno a dvoupokojových bytů se výše poplatků za služby recepce bude pohybovat jen okolo 200–350 Kč za měsíc včetně DPH. Naopak o úsporu na provozních nákladech na bydlení se postará úsporná třída energetické náročnosti budovy B, v níž je celý projekt realizován. Výhradně rezidenti pak budou moci využívat vnitřní park v atriu a unikátní střešní zahrady s lavičkami a pergolami, které skvěle poslouží k relaxaci v zeleni. Právě podle tohoto unikátního systému střešních zahrad dostal projekt své jméno – Residence Garden Towers.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

MMF zhoršil odhad růstu tuzemské ekonomiky na 0,7 procenta.

Hrubý domácí produkt České republiky se v letošním roce zvýší o 0,7 procenta po loňském poklesu o 0,4 procenta. Předpověděl to ve svém jarním výhledu pro světovou ekonomiku Mezinárodní měnový fond. Více»

Zkrácení doby oddlužení na tři roky čeká v Poslanecké sněmovně schvalování.

Zkrácení doby oddlužení z nynějších pěti let na tři roky pro všechny dlužníky čeká ve Sněmovně závěrečné schvalování. Ve hře jsou po včerejším druhém čtení různá zpřísnění vládní novely. Více»

U metra na Čerňáku začala výstavba polyfunkčního domu za 630 mil. Kč.

U stanice pražského metra B Černý Most v Praze 14 má do dvou let vzniknout nový polyfunkční dům s byty pro dostupné bydlení, restaurací, knihovnou nebo informačním centrem radnice. Více»

Skanska spouští prodej nových bytů.

Skanska spouští prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena ve Vysočanech. Více»

Výkonný výbor FAČR se má dnes zabývat výstavbou nového stadionu na Strahově.

Po dnešním jednání výkonného výboru Fotbalové asociace České republiky by mělo být jasněji o osudu areálu na Strahově. Více»

Všechny články a aktuality »»