Provozuje:
Juris Real Estate

CENTRAL GROUP prodal velký počet bytů.

Meziročně tak dosáhl téměř 20procentního růstu prodeje. CENTRAL GROUP tak potvrdil pozici jasné jedničky českého trhu rezidenčního developmentu, a to s velkým odstupem.

CENTRAL GROUP prodal velký počet bytů.

autor. JURIS REAL

Meziročně tak dosáhl téměř 20procentního růstu prodeje. CENTRAL GROUP tak potvrdil pozici jasné jedničky českého trhu rezidenčního developmentu, a to s velkým odstupem.

Prodeje nejbližších relevantních konkurentů, kteří nabízejí skutečné byty ve výstavbě a nikoli jen rezervační smlouvy na projekty bez vydaného územního rozhodnutí, se pohybují zhruba na polovině prodeje CENTRAL GROUP.

Výborné prodejní výsledky ovlivňuje především vysoká poptávka, která je tažena rekordně nízkými sazbami hypoték. Důležitý je ale také bohatý a pro kupující atraktivní mix jak nabízených lokalit, tak i druhů a úrovní bydlení, od cenově dostupných bytů na okrajích metropole, přes luxusnější byty v širším centru města, až po zcela exkluzivní nabídku bydlení na prestižní adrese.

Aktuálně je v nabídce CENTRAL GROUP v Praze ještě 657 volných bytů v deseti různých lokalitách. Také do budoucna chce zachovat největší rozsah a nejpestřejší nabídku na trhu.

Na jaře hodlá zahájit prodej dalších minimálně 500 bytů v nejméně pěti lokalitách a pro celý příští rok má připravenu nejméně tisícovku nových bytů v deseti lokalitách nebo etapách úspěšných projektů.

Tisícovou hranici překonal CENTRAL GROUP prodejem hned sedmi bytů v rámci jedné transakce, kdy si kupující pořídil jako investici sedm bytů v nejprodávanějším projektu Residence Garden Towers na pražském Žižkově.

Podle obchodníků CENTRAL GROUP je zejména před koncem roku o byty zájem nejen ze strany jednotlivců, ale právě i firem a realitních investorů za účelem tržního pronájmu.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

NHL plánuje stěhování klubu Arizona Coyotes do Salt Lake City

Rada guvernérů NHL jednohlasně schválila prodej klubu Arizona Coyotes a jeho přesun do Salt Lake City. Více»

Zájemci mají možnost navštívit stanice metra B Florenc.

U příležitosti oslav padesáti let metra v Praze nabízí dopravní podnik unikátní možnost navštívit zázemí ve stanici Florenc. Více»

V Rokycanech existují ekologické veřejné toalety.

Nevyužívají elektřinu, ani chemii. Více»

Soud zahájil insolvenci s firmou Kovosvit MAS Machine Tools.

Českobudějovický krajský soud zahájil insolvenční řízení se strojírenskou firmou Kovosvit MAS Machine Tools. Věřitel požaduje po společnosti zaplacení dlužné částky více než 20 milionů korun. Více»

Mrazivá noc snížila naději na letošní dobrou úrodu ovoce.

Čekají se další mrazy. Více»

Všechny články a aktuality »»