Provozuje:
Juris Real Estate

CENTRAL GROUP koupil pozemky na metru Střížkov a na hranici Ďáblic.

Plánuje zde postavit přes 200 bytů.

CENTRAL GROUP koupil pozemky na metru Střížkov a na hranici Ďáblic.

autor. JURIS REAL

Plánuje zde postavit přes 200 bytů.

Největší český rezidenční developer a investor nové bytové výstavby CENTRAL GROUP přichází s dalšími akvizicemi. Koupil nové pozemky v Praze v blízkosti stanice metra Střížkov. Plánuje zde postavit bytové domy s více než 200 byty. První z dvojice pozemků se nachází přímo u stanice metra Střížkov na rohu ulic Vysočanská a Lovosická v Praze 9. Na pozemku o výměře 9000 m2 chce firma postavit zhruba 130 bytů. Pozemek přímo sousedí s poliklinikou, v docházkové vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost, blízko se nachází obchodně-zábavní centrum Letňany s aquaparkem. Relaxaci může sloužit blízký Park Přátelství.

Druhý pozemek v Praze 8 na rozhraní Střížkova a Ďáblic, je od metra vzdálen vzdušnou čarou asi 700 metrů. Nachází se na rohu ulic Bešťákova a Roudnická a přímo naváže na sídliště Ďáblice, které je zasazeno do zeleně. Z druhé strany pozemek nabídne výhledy do krajiny. Výhodou je i blízká stanice tramvaje s přímým spojením na metro i do centra Prahy. CENTRAL GROUP na pozemcích o výměře 19.000 m2 plánuje zhruba stovku bytů.„Střížkov je zcela novou lokalitou v portfoliu CENTRAL GROUP. Vybudování stanice metra v roce 2008 tuto pražskou čtvrť výrazně pozvedlo a tak jsme se po této atraktivní oblasti poohlíželi již delší dobu,“ řekl šéf CENTRAL GROUP Dušan Kunovský. „Brzy tedy budeme moci na severu Prahy nabídnout komfortní moderní byty přímo na stanici metra, a to jak mladým zájemcům a rodinám, tak i realitním investorům,“ dodal Kunovský.

CENTRAL GROUP v letošním roce již nakoupil tři pozemky ve Vysočanech, dva ve Stodůlkách a po jednom v Horních Měcholupech, Libni a na Zličíně. Nyní tedy nově vstupuje dvěma akvizicemi také do oblasti Střížkova. Letos tak počet uzavřených akvizic stoupl již na deset. Na nákup veškerých pozemků pro své projekty má firma v letošním roce opět vyčleněnu částku 1,5 miliardy korun z vlastních zdrojů. Především u nově připravovaných velkých lokalit a brownfieldů se CENTRAL GROUP snaží zajišťovat komplexní development, který rozvíjí území jako celek a k převažující bytové funkci přidává i prostory pro setkávání rezidentů, obchody a služby a veřejně přístupnou zeleň.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

MMF zhoršil odhad růstu tuzemské ekonomiky na 0,7 procenta.

Hrubý domácí produkt České republiky se v letošním roce zvýší o 0,7 procenta po loňském poklesu o 0,4 procenta. Předpověděl to ve svém jarním výhledu pro světovou ekonomiku Mezinárodní měnový fond. Více»

Zkrácení doby oddlužení na tři roky čeká v Poslanecké sněmovně schvalování.

Zkrácení doby oddlužení z nynějších pěti let na tři roky pro všechny dlužníky čeká ve Sněmovně závěrečné schvalování. Ve hře jsou po včerejším druhém čtení různá zpřísnění vládní novely. Více»

U metra na Čerňáku začala výstavba polyfunkčního domu za 630 mil. Kč.

U stanice pražského metra B Černý Most v Praze 14 má do dvou let vzniknout nový polyfunkční dům s byty pro dostupné bydlení, restaurací, knihovnou nebo informačním centrem radnice. Více»

Skanska spouští prodej nových bytů.

Skanska spouští prodej nové etapy ve čtvrti Emila Kolbena ve Vysočanech. Více»

Výkonný výbor FAČR se má dnes zabývat výstavbou nového stadionu na Strahově.

Po dnešním jednání výkonného výboru Fotbalové asociace České republiky by mělo být jasněji o osudu areálu na Strahově. Více»

Všechny články a aktuality »»