Provozuje:
Juris Real Estate

BB Centrum má další veřejný park.

park Brumlovka

BB Centrum má další veřejný park.

autor. JURIS REAL

park Brumlovka

BB Centrum se rozrostlo o další zelenou plochu – park Brumlovka. V rámci 1. etapy, která se rozkládá na ploše 6 500 m2, je kromě rozlehlých travnatých ploch se stromy, keři a lavičkami dominantou velké a moderní dětské hřiště s mnoha herními prvky.

Návštěvníci tu naleznou místo na odpočinek, piknik, příjemnou procházku a rodiny s dětmi jistě ocení řadu atrakcí pro zábavu dětí i pro rozvinutí jejich postřehu a motoriky. Park Brumlovka je jednoduše dostupný MHD i pěšky od metra Budějovická či Kačerov.

Dominantou parku Brumlovka je velkoryse pojaté dětské hřiště s dvěma pyramidovými věžemi propojenými tunelem, ze kterých vedou různé typy skluzavek. Děti si užijí zábavu na několika druzích houpaček, kolotoči či skákacím disku. Pro menší děti je zde dřevěný domeček s pískovištěm okolo

a tabule pro kreslení.

Svůj postřeh a balanc si mohou nejenom děti, ale i rodiče vyzkoušet na balančních blocích nebo kuličkového stolu. A pro majitele psů je v parku vyhrazena speciální louka, kde mohou venčit své domácí mazlíčky.

Park Brumlovka se nachází v těsné blízkosti nově dokončené budovy DELTA, která je nejzelenější budovou areálu BB Centrum. Má prostorné, stromy a keři osázené terasy a její západní část lemuje travnatý pás s říčním korytem, který volně navazuje na nový park. „Při výstavbě BB Centra myslíme nejenom na společnosti, pro které tu vytváříme zázemí, ale také na obyvatele žijící v něm a v jeho okolí. Proto se snažíme v blízkosti administrativních budov vybudovat zelené relaxační zóny, které přispívají k zlepšení životního prostředí na Praze 4. Zároveň chceme pro rodiny s dětmi vytvořit bezpečná a atraktivní místa, kam mohou společně zajít a strávit příjemné chvíle na čerstvém vzduchu,“ řekla Vendula Malochová, Marketing Manager společnosti PASSERINVEST GROUP, developera a investora projektu.

Do výstavby 1. etapy parku Brumlovka společnost PASSERINVEST GROUP investovala 11 500 000 Kč a dále bude park rozšiřovat. V další etapě je plánováno dětské dopravní hřiště a jezero s modelem Šalamounova chrámu. Stejně jako ostatní veřejnou zeleň v rámci areálu BB Centra, tak i park Brumlovka bude spravován a udržován na náklady společnosti PASSERINVEST GROUP.




Fórum




Vaše jméno:
Váš E-mail:
Text:
  Opište ověřovací kód z obrázku!
   
 
  Odesláním tohoto příspěvku poskytujete souhlas se zpracováním osobních údajů podle GDPR.


 
Novinka

Získejte až 20% z provize realitní kanceláře.

Spolupráce - Provizi ve výši 20% nabízíme tomu, kdo zprostředkuje obchod, který bude naší společností úspěšně realizován.

Volejte 777 603 019

 

Kalkulátor nemovitostí

KalkultorSpočítejte si cenu vaší nemovitosti: Více o kalkulátoru

 

Poslední Aktuality a články

Metropole by stála o budovu ruské školy.

V rozhlehlé budově na Krupkově náměstí v Bubenči se tři roky neučí. Sídlila v ní střední škola při ruském velvyslanectví. Více»

MČ Praha 1 zrenovuje domy.

Rovněž v letošním roce bude několik památek na území Prahy 1 opraveno i díky příspěvku z Programu regenerace městský památkových rezervací a městských památkových zón ministerstva kultury, který získá městská část. Více»

Teplárny opět obnovují plné vytápění.

Reagují na ochlazení. Více»

Zřítila se fasáda historické budovy kodaňské burzy.

Hlavní fasáda historické budovy kodaňské burzy, kterou v úterý zachvátil požár, se zřítila, uvedl mluvčí dánských hasičů. Více»

Soutěž o využití areálu na Strahově se nachází ve 2. kole.

Fotbalová asociace České republiky jedná jen se Spartou. Více»

Všechny články a aktuality »»